Moving Out From Mahsuri's Block and Going Home!

22 January 2018

Assalamualaikum ladies and gentleman. Goodmorning  👀

*Before anything, korang dah join giveaway Indah belum? Kalau belum cepat cepat usha dekat featured post and join okay

22 January 2018.

Finally, the final exam is ovehhhhhhhhhhh. I'm going home today and I'm done packing my things with Sam.

Only we both left. But now, I'm alone. Sam dah balik pagi tadi.

Shu and Ayu habis paper 15 Jan, so early. Semua katil dah kosong :')

Sam habis lagi awal, 12 Jan, but she needs to help her lecturer to prepare for an event but.... suddenly her lecturer said that "Korang tak payah tolong lah". haha now she membebel bebel at me sebab kalau tak dia dah balik lama dah.

It's okay Sam. Teman Indah kan, terima kasih 😋



Almari dah kosong. Meja dah kosong.

     Before this, sampai nak study pun tak muat. Full of things and still thinking how can I fit my printer :') Tak larat dah, nak guna baru keluar dari kotak......... UiTM needs to build new block for us, more bigger and more space.... or if you have any ideas how to organize small dorm room let me know in the comment 😄
















There you go. My things. Jarang lah kalau sikit :)




Sapa yang lupa tanggal nii ?????






Dah siap kemas. Huí lǎo jiā ba 💨





Post a Comment

My Journey in Pictures

© Syahindah Ms. Design by Fearne.