Bodyshop's workshop

3 August 2019

Hai and Assalamualaikum earthlings.

Since dah habis belajar ni memang banyak masa free yang boleh diisi dengan aktiviti yang berfaedah, but then I choose untuk buat perkara yang laghaa dan enjoy my free time sementara ada, gittew. Bella selalu cakap "manfaatkan, nanti kalau dah kerja tak rasa dah free time mcm ni". Baik boss.

Jadi, ada satu hari tu she texted me "Syai jom pergi bodyshop's workshop on Sunday, I dah tulis nama you tau". Eh dia ni macam tau tau je iols free takda apa nak buat terus tulis nama haa 😏

I macam biasa "okay jom".

Muka terkezut sebab I thought workshop jenis talk, rupanya "okay kita akan cuci muka dulu"..........
Nasib baik pakai bedak dengan liptint jurrrr

Customer yang paling memerlukan consultation, Bella.

Mask ni sumpah best hahahaha

Tapi sis tu sapu tak sapu je kat muka iols :') 

Bella's mummy. Kitorang dah macam matahari hahahahahaahha


I told her she looks like Valak in black and white, ya she's agreed.

The results. Glowing gittew. I'm using the aloe vera skincare series since I have sensitive skin plus the masker.


Yang melayan saya, cantiknyaa sis ni 😢

     So basically, kalau korang datang The Bodyshop diorang punya employees memang sangat membantu, tanya ja apa apa diorang bagi suggestions and etc plus sangat friendly. Tu yang Indah pernah jumpa lah dekat Ipoh ni. Yet this is the best experience I had for the first time :)

xoxo,



2 comments

  1. brand body shop ni memang power gila. pernah try gak dulu, kejap je breakout dah okey

    ReplyDelete
  2. weyh cool nya. best nya buat dengan kawan kawan but i tak pakai body shop but nak buat jugak

    ReplyDelete

© Another Indah. Design by Fearne.